Grzyby suszone Mun (całe) 50 g

Grzyby Suszone Mun (całe) 50g
Grzyby Suszone Mun (całe) 50g

Grzyby mun, znane również jako muer, to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni Dalekiego Wschodu. Wyróżniają się charakterystyczną chrupkością. Stosowane głównie do dań
z woka – stir-fry, gulaszów, zup i sałatek znakomicie urozmaicają smak i wygląd. Smakowity, lekki, egzotyczny aromat i pyszna chrupka konsystencja wspaniale wzbogacają potrawy. Doskonale pasują do ostrych przypraw, sosu sojowego, curry oraz czosnku.

Składniki: suszone grzyby Mun

Suszone grzyby mun
50 g/szt.
50 g x 100 szt./karton

Kraj pochodzenia: Chiny
Art. nr: 1084

Składniki
suszone grzyby Mun
Wartość odżywcza w 100 g produktu
wartość energetyczna: 1196kJ/286kcal
tłuszcz: 1,4g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g
węglowodany: 42,8g
w tym cukry: 0g
białko: 11,3g
sól: 0g
błonnik: 2g
sód: 23mg