Prostota, właściwości prozdrowotne oraz wyrafinowanie kuchni japońskiej sprawiają, że jest to jedna
z najbardziej znanych kuchni międzynarodowych. Dania są zwykle podawane w niewielkich porcjach, wystarczających na jeden kęs, ale zawierających całe bogactwo mięsa, ryżu, warzyw, a nawet owoców. Kuchnia japońska jest lekka, w zasadzie pozbawiona tłuszczu i świeża. Japończycy przykładają wielką wagę do prostoty i walorów zdrowotnych spożywanych potraw. Dania japońskie są przygotowywane bardzo drobiazgowo, a prezentacja jedzenia jest w Japonii sztuką samą w sobie!
Po kliknięciu w wybrany produkt zapoznasz się z opisem, składnikami i wartościami odżywczymi danego produktu.
NOWOŚĆ! Nori Gold liście alg morskich 10 arkuszy
Nori Gold liście alg morskich 50 arkuszy
Wakame suszone wodorosty 50g
Wakame suszone wodorosty 100g
Wakame suszone wodorosty 500g
Imbir marynowany różowy 240g
NOWOŚĆ! Imbir marynowany różowy 190g
Imbir marynowany różowy 360g
NOWOŚĆ! Imbir marynowany biały 190g
Imbir marynowany biały 360g
Rzodkiew Oshinko (paski) 350g
Rzodkiew Oshinko (cała) 500g
Tykwa marynowana Kanpyo 100g
Tykwa marynowana Kanpyo 500g
NOWOŚĆ! Pasta Wasabi w tubce 43g
Pasta Wasabi w proszku 100g
NOWOŚĆ! Ocet ryżowy 150 ml
Ocet ryżowy 500ml
Zaprawa do sushi 150ml
Zaprawa do sushi 500ml
Mirin 150ml
Mirin 500ml
Sos sojowy do sushi Premium o obniżonej zawarości soli 150ml (dyspenser)
NOWOŚĆ! Sos sojowy do sushi Premium 150ml (dyspenser)