KUCHNIA CHIŃSKA

Potrawy kuchni chińskiej opierają się na zasadzie pięciu smaków: słodkiego, gorzkiego, słonego, cierpkiego oraz kwaśnego. Między nimi musi istnieć harmonia, zasadą jest także przywiązanie do smaku, koloru, aromatu oraz sposobu podawania posiłków. Podstawowymi składnikami w kuchni chińskiej są warzywa, owoce, mięso oraz zboża.

Po kliknięciu w wybrany produkt zapoznasz się z opisem, składnikami i wartościami odżywczymi danego produktu.

Makaron Longkou Vermicelli 100 g
Makaron Longkou
Vermicelli 100 g
Makaron Longkou Vermicelli 250 g
Makaron Longkou Vermicelli 250 g
Makaron Longkou Vermicelli 500 g
Makaron Longkou Vermicelli 500 g
Makaron Longkou Vermicelli 1 kg
Makaron Longkou Vermicelli 1 kg
Makaron Chow Mein 227g
Makaron Chow Mein 227g
Makaron chiński błyskawiczny 500g
Makaron chiński błyskawiczny 500g
Makaron chiński błyskawiczny z jajkiem 500g
Makaron chiński błyskawiczny z jajkiem 500g
Makaron chiński błyskawiczny z jajkiem 250g
Makaron chiński błyskawiczny z jajkiem 250g
Sos sojowy jasny 150ml
Sos sojowy jasny 150ml

 

Sos sojowy jasny 500ml
Sos sojowy jasny 500ml
Sos sojowy jasny 500ml
Sos sojowy ciemny 150ml
Sos sojowy ciemny 500ml
Sos sojowy ciemny 500ml
NOWOŚĆ!
Ocet ryżowy 150 ml
Ocet ryżowy 500ml
Ocet ryżowy
500ml
Ocet ryżowy 1000ml
Ocet ryżowy
1000ml
Grzyby suszone Mun (paski) 50g
Grzyby Suszone Mun (paski) 50g
Grzyby Suszone Mun (paski) 50g
Grzyby Suszone Mun (paski) 100g
Grzyby Suszone Mun (całe) 50g
Grzyby Suszone Mun (całe) 50g
Grzyby Suszone Mun (całe) 50g
Grzyby Suszone Mun (całe) 100g
Grzyby Suszone Shitake 50g
Grzyby Suszone Shiitake 50g
Grzyby Suszone Shitake 50g
Grzyby Suszone Shitake 100g
Sos Teriyaki 150ml (gęsty)
Sos Teriyaki 150ml (gęsty)
Sos Teriyaki 500ml (gęsty)
Sos Teriyaki 500ml (gęsty)

Sos Hoisin 230g

Sos ostrygowy 280g