KUCHNIA TAJSKA

Bogactwo smaków i kolorów, pikantne i wyraziste przyprawy, słodkie nuty oraz niepowtarzalne receptury to cechy charakterystyczne dla kuchni tajskiej. Trawa cytrynowa, imbir, chilli, mleko kokosowe stanowią w jej przypadku smakową bazę. Dania kuchni tajskiej zachwycają smakiem, kolorami i aromatem i są niepowtarzalne w swojej naturze. To wielkie bogactwo przypraw łączy ze sobą słodki, kwaśny, gorzki i ostry smak.

Po kliknięciu w wybrany produkt zapoznasz się z opisem, składnikami i wartościami odżywczymi danego produktu.

Tajska pasta curry żółta 114g

Tajska pasta curry zielona 114g

Tajska pasta curry czerwona 114g

Tajska pasta Tom Yum 114g

Tajska pasta z tamaryndowca 114g

Tajski sos mango 200ml

Tajski sos Pad Thai 200ml

Tajski sos śliwkowy 200ml

Tajski sos słodko – pikantny chilli 200ml

Tajskie mleko kokosowe (86% kokosa) 400ml